Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

 

Människor som bara inte kan eller står ut med att sitta ensamma i ett tyst rum i vilket absolut ingenting händer. Människor som måste ha ett konstant flöde av info, intryck och händelser.
Det är ett sjukdomstillstånd, antingen ett kaos eller tomhet där de sitter ensamma med sig själva i den outhärdliga och händelselösa tystnaden som är ett helvetet. På med TV:n, bara vad som helst för att slippa ensamheten.
Sirénerna i landet som larmar om allvarlig psyksjukdom. Likgiltigheten och ledan framför ännu en medelmåttig film på Netflix. Vad som helst bara inte sitta ensam med sig själv i den händelselösa tystnaden.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2023-10-08 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP