Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vildsvin har inget med saken att göra.


Det vintervita vintagevinet


Det vintervita vintagevinet
växer vilt och vissnar inte

Visserligen vill det bara
på sina egna villkor drickas

som vittra livet när det viskas
i fina villors vida salonger

Vi intar vinet och viskar kanske
men ilar sedan hem till vila.



8/10 2023




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-09 08:38



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
rolig text att läsa - snyggt med alla v och i

men säg det vin som inte vissnar
och som dricks på sina egna villkor!
2023-10-09

  Gunwale VIP
Ett vin som vet sitt värde. En fröjd för ögon och öron med alla v, i och n!
2023-10-09

  TrollTörnTrappan VIP
Vackra vindlingar... - ett värdigt vinnarbidrag (utom all tävlan?)!
2023-10-09

  Cikoria Blå VIP
Fina allitterationer. Rolig att läsa. Får mig att undra lite vad det kan vara för ett vin.
2023-10-09

  Respons VIP
En rolig och underfundig lek med allitterationer.
2023-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP