Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaga vindar

Glasklara missvisningar;
redogör för uppfattningen
skär mellan ögonlock
med svaga vindar
som söker eftertanken

Vi finner oss på en ö
svettiga palmblad
som omfamnar hysterin
med uppluckrade vindar

Retsamma fåglar som aldrig tystnar
organiskt material
som gäckar skärpan
med ett vingspann
som mäts i ar

Vi håller oss rill rätt sida
utan att känna skiljelinjen
solkiga glasögon
hämmar vårt seende

Uppblandade känslor
uppmanar mig till totaliseringen
något allomfattande
mellan dig och mig




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2023-10-11 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP