Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku (storm)


det stormar ute
min hand håller hårt om din
det är då du går




Bunden vers (Haiku) av Charlotte T
Läst 101 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-10-12 11:17



Bookmark and Share


  Charlotte T
Tack Kommandoran för att du uppmärksammade mig på att den tidigare versionen innehöll en stavelse för mycket (om man följer 5-7-5 "regeln")
Har således bytt ut "utanför" mot "ute". Lite av känslan försvann tycker jag, men just i dag kände jag för att följa "reglerna" :)
2023-10-25

  KOMMANDORAN VIP
den är fin
dock är översta raden fel
vill inte va den som är den, har tänkt på det länge nu, ville inte egentligen skriva det men nu blev det så.
2023-10-25

  christian hüls VIP
jaja stormen
vill en brista ut
efter att ha läst hela
ty just där det borde kunna vara
som tryggast
gropen det svarta hålet
som öppnas
helt plötsligt
och slukar en
en bra haiku om den känslan som drabbar hårt
2023-10-17

  Kungskobran VIP
Som sand i din hand
krama ej för hårt
för då rinner sanden
ut genom fingrarna
2023-10-12

  Nina Nightwish VIP
Berör
2023-10-12

    Lena Söderkvist VIP
En storm i dubbel bemärkelse, en hel historia på tre rader.
2023-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Charlotte T
Charlotte T