Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku (ensam)


solen vaknar nu
natten går sakta iväg
ensam kvar är jag




Bunden vers (Haiku) av Charlotte T
Läst 135 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-10-20 14:03



Bookmark and Share


  poeten
Fint och enkel!?? Älskar koncentrerade meningar. Tänker att när man är så ensam ser man både natten och dagen passera. Som man annars inte tänker på. Bra!!
2023-10-28

  La Magnólia VIP
En vacker, mjuk och behaglig haiku med ett stänk av vemod.
2023-10-25

    Lars Gullberg
Många bildar dyker upp i tankarna.
kanske bara en helt vanlig morron.
och man råkar vara ledig,

jag tycker man får en väldigt behaglig känsla av denna
lilla vackra skapelse iaf.

likt en lätt bris. ett andetag. Fri.

Fint.
2023-10-25

  AKT VIP
Sista raden. -jag är ensam kvar?
2023-10-23

  DominiQueen
Åh så trolskt vacker haiku
2023-10-22

  christian hüls VIP
Att bli lämnad av natten, många tolkningsmöjligheter, fint!
2023-10-21

    ej medlem längre
snyggt skrivet
2023-10-20

  Marita Ohlquist VIP
En vemodig Haiku om livet.
2023-10-20

  Olof Johanson
Jättefin haiku
2023-10-20

  kriya
har alltid strävat efter ensamhet och känt mig inkräktad av allt utom djur.
2023-10-20

  Fredrik Trulsson VIP
Riktigt bra. Mycket sagt med få ord.
2023-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Charlotte T
Charlotte T