Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt är glömt


tassar runt i slitna tofflor

jag är pånyttfödd

börjar om
börjar på nytt
gör om
gör fel
rättar till
skruvar isär
sätter ihop

tittar ut
tittar in

allt ter sig ju som igår säger du
men nej

detta är en ny chans
nu är nu

allt är glömt
strecken är dragna med tjock penna

skiten är kastad
sikten är klar
uret är uppvridet

och jag,
jag är en urvriden trasa




Fri vers (Fri form) av Charlotte T
Läst 110 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-10-12 11:50



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det är mödosamt att ta sig ur
man måste ha lite tur
det gäller att kämpa på
för att det skall gå
att målet nå


Härlig dikt om att komma igen
2023-10-12

  Nina Nightwish VIP
Riktigt bra text
2023-10-12

  Gunnar Hilén VIP
Aj fan ! Not good at all. Men bra förmedlat. "Uret är uppvridet".
2023-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Charlotte T
Charlotte T