Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugn på ytan

Månens svaga sken lugnar

Stormen som bor i mitt hjärta 

Mörkret har alltid varit trygghet 

 

För jag har aldrig varit bekväm

Med att vara medelpunkten

Även om min klädsel kan förvirra

 

Att synas utan att synas 

Det är min bästa gren

Mina stega ger sällan något eko

Utan ibland står jag bara där

 

Tryggheten i att vara osynlig

Har alltid varit min räddning 

För att slippa förklara 

Hur jag kan le och verka glad

Även när mitt hjärta blöder 

 

Natten är min fristad 

Och hösten är mitt rätta element 

En osalig själ Med en lugn yta

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-13 06:40



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tankeväckande om skilda världar, det inre och det yttre.
2023-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP