Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


En ros är en ros…


En ros är en ros, är en ros
om än i spruckna krus
Är en sanning man hört
någon gång någonstans
förut

Och visst är det något
med rosens doft och kraft
som ingen tycks stå likgiltig inför

Så visst är en ros alltid en ros

En sådan som kan stå för sig själv
och alltid är lika välkommen ändå

Försöker du att ge någon ”bara en tulpan”
får du nog i dörren vända och gå





Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-14 10:04



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ingen ros utan törnen sägs det
Jag rev mig i dag så att det blödde när vi klippte rosen buskarna trots att jag hade handskar
2023-10-14

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=p4_qbpM-9ww

Så DÄR sade han. Han parafraserade.

2023-10-14

  Larz Gustafsson VIP
Palme sade det apropå IB-affären.
2023-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP