Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Allvädersvägen

Vandrar längs
allvädersvägen lite moloken
och trött

Som om något inom mig
har hamnat bland
de torra åsidoblåsta löven

Släppt grenen
och nästan dött









Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-16 08:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Att dö är att resa en smula från grenen till fasta marken".
Så står det på älvkarlebyförfattaren Stig Dagermans gravsten på Älvkarleby kyrkogård.
Han skulle ha fyllt 100 år om han levt.

Ännu en celebritet från den lilla norduppländska byn, ganska nära havet...

2023-10-16

  Larz Gustafsson VIP
I Michigan brukar man säga, att om man är missnöjd med vädret ska man bara vänta några minuter...

Coolt namn på en väg!
2023-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP