Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nystart

Drömmer bara om att fly,
spenderar mina mornar vid fönstret,
väntar på den första goda frosten,
att gå till jobbet med all denna frodighet.
Ingenting rör på sig när dagen förkortas.
Runt omkring mig blir trädgrenarna
och de gula bladen tjockare och tunnare.




Fri vers av lundagatan
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-19 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lundagatan
lundagatan