Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lou Reed

Just en perfekt dag.
Exakt men återhållsam.
Började med en precis och väl tajmad komplimang, närmast en avvägd flört. Därefter en mycket balanserad utskällning, genomsyrad av lagom radikal inställning, i sig baserad på en kritisk, ja, optisk inblick.
Till detta en maximal förbränning av kalorier, med optimerat intag av protein, vitamin och nödvändiga kolhydrater.
Avvägda och återhållsamma sidoblickar, med andra ord; självklar och mogen försiktighet i trafiken.
Slutligen utnyttjande av de tillåtna 75 minuterna i kollektivtrafiken, och ändå hemma i tid för sömntåget.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-22 06:13



Bookmark and Share


  Respons VIP
Den perfekta dagen kanske är lågmäld och balanserad istället för ståtlig och skrävlande. Din dikt antyder det. Lou Reed är med oss med sin hesa sång.
2023-10-23

  KYREUS of Sweden
MANHATTAN manners
courtesy
C K Tinker, jr
2023-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP