Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tunna skalet


Det tunna skalet runt våra liv
det sköra vi kallar trygghet
brister
spricker
avgrunden skrämmer
oron följer med hela vägen


Ändå måste vi våga




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-14 12:05



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP

Tänkvärt och sant. Fint fångat. Livet och tryggheten är sköra ting som aldrig kan tas för givet och ändå måste vi våga leva. Ta vara på det vackra som också finns.
2023-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP