Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp och ner

Ibland kan livet te sig likt en spegling 

Så som vi ser världen i en blank sjö

Allt är klart och tydligt 

Men bilden och allt vi ser är upp och ned

Så kan även livet kännas

När dagarna är suddiga i kanten

Eller när något oberäknat sker

Då tappar vi för stunden orienteringen 

Och allt blir knasigt upp och ner 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-23 06:43



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Visst är Livet är underbart!
2023-10-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra liknelse om att vi inte alltid ser det som det är.
2023-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP