Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktober!

Tynande går du 
mot din sista suck, 
du som gav oss  
sommarens ... 

Nu väntar kyla, 
nu väntar grånad, 
nu väntar mörker ... 


 

tills
allting vänder igen.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-23 15:16



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Vackert skrivet
2023-10-24

  Sparvögat VIP
Sommaren vilar i oktoberljusets fall ~
i väntan…
Vackra blad i tidens mosaik…
Så fint!
2023-10-24

  Larz Gustafsson VIP
Hösthat.
Vinterhat.
Leve våren!
2023-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP