Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaget och samhället

Psykiskt sjuka personer, helt friskförklarade, helt normala och OK. Hur de försöker spotta gift på dig för att du står upp för något friskt och helt annorlunda.

Du utsätter dig för samhällets kommersiella jippo tills ditt liv är ett enda kommersiellt jippo och du drömmer reklam och underhållning om nätterna.

Det är hög tid för ditt uppvaknande. Det har dröjt alldeles för länge. Vissa kommer att älska den du blir, andra kommer att hata dig hysteriskt.

Det galna samhället släcker dina innersta drömmar. Det destruktiva samhället har dig i en liten ask som du måste spränga för att kunna
andas och leva.

Helvetet: morgonrusning och
den hjärntvättande samhällmaskinen som äter människornas integritet, värdighet, slukar deras själar tills självkänslan är på noll.

Det är som regel inte de psykiskt sjuka inom psykiatrin som är farliga. Det är de helt vanliga normalgalna människorna som man ska passa sig för.

En djupare mening med livet. När själen blommar ut i en sång. När varje dag verkligen betyder något. När människan äntligen kan känna förtröstan och frid.

Att tillsammans med Gud och katterna skapa ett andrum för kärlek, glädje och kreativitet. Att bara lämna samhället där hän och känna en lycka och frid som inte går att förstöra. 

 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-24 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP