Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat vs ögat

Kanske är det som dina ögon ser

Inte lika tydligt 

Som det ditt hjärta fångar upp 

För i hjärtat ryms så mycket mer 

Än vad ögonen kan registrera 

För hjärtat har en förmåga 

Att se förbi det yttre skalet

Och det är det som först har förmågan 

Att se en vänlig själ

Ty hjärtat bryr sig inte om 

Hur vi ser ut och varifrån vi kommer 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-27 06:17



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
En fin påminnelse om hur ett människa med ett varmt hjärta ser på sina medmänniskor. Men alla har inte varma snälla hjärtan.
2023-10-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra påminnelse om att lyssna på hjärtats röst.
2023-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP