Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osiri våg

Jag mäts i kilogram, längden har aldrig betytt lika mycket.
Vikten har alltid vägt mest.
Ibland direkt, som på gungbrädan, med vännen, och senare flickvän, mittemot, uppvägd, eller nedtyngd.
Jaget blir där och då bokstavligt mätt, godkänt eller underkänt.
Upphöjt, av den andras tyngd, eller golvat av min egen.
Gungbrädan en Osiri hjärtvåg.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-26 05:32



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ja en skrivelse av största vikt!
Att våga minska på
vikten kan även
vara att hålla
Diabetes på
Stången?



2023-10-26

  Respons VIP
Intressant koppling mellan gungbrädan och den egyptiske guden Osiris våg. Inte bara fråga om vikt utan också om existens.
2023-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP