Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tvångsmässiga positivismen

Den tvångsmässiga positivismen och optimismen som inte kan se verkligheten i sin totala avsaknad av respekt
och empati så att man kräks.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-27 21:37



Bookmark and Share


  rostspik VIP
En mental farsot det.
Dumhetens triumf.
2023-10-27

    ej medlem längre
dyu ser ju ut som en medmäniska så yeah jag lyssnar? *miau*
2023-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP