Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helsingfors bokmässa


Lyckliga vandringsdagar

 

varvar dagarna med spring

omkring

på bokmässan i stan

hela dan

tassar från scen till scen

lyssnar, iakttar igen

livet som levs

i ord som skrevs

av andra

så börjar jag vandra

i livet från bord till bord

levandegjord

 

 

2023-10-27  23:52

 




Övriga genrer av Minkki VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2023-10-27 22:55



Bookmark and Share


  Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Och tänk så mycket som skrivs! Strindberg hade mycket att säga, liksom Dostojevskij.

Och samma sak gäller för alla oss på Poeter.se. Hoppas dessa författare också blir lästa. Någon gång?!
2024-02-19

  Eva Langrath VIP
Fin text som ger mig hopp.
2023-11-03

  Kungskobran VIP
Fin dikt om bokmässan, själv hade jag nöjet att signera min nyutgivna diktsamling Blåljus.
Älskar myllret, alla böcker och författarsamtalen.
2023-10-30

  Sorunda-Pelle VIP
ännu en text
där en tassande Mi
känner sig lycklig
och fri
2023-10-29

  Larz Gustafsson VIP
Själv hatar jag de svenska bokmässorna.
2023-10-28

  Evelyn Falk Möller VIP
Underbart inspirerande dikt om hur ljuvligt livsbejakande bokvandringar är. Jag älskar energin bokmässorna ger.
Det får jag av denna dikt också.
Tack Minkki :)
2023-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP