Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Växelverkan

Höstlikt jordnära
fallna löven i parken

Vänder åter blad




Bunden vers (Haiku) av Lottie Ålhed VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-28 12:21



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
stämningsfullt, stilla. Fin höstdikt på få rader.
2023-10-29

  Kungskobran VIP
Då vänder på bladet då
vad hittar vi väl där
som Povel Ramel sjöng
2023-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP