Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toner

Livet spelar
sitt ostämda piano till trots
en vals på gehör-




Fri vers av Margit Grell
Läst 101 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-10-29 07:11



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Livet kan stundtals funka med enbart intuition och känsla.

2023-10-30

  Larz Gustafsson VIP
Tänker på Edith Piaffs "De fattigas piano".
2023-10-29

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
fick mig att tänka
på mel brooks...

"hope for the best
expect the worst
life is a play
were unrehearsed"
2023-10-29

  Sparvögat VIP
Du tecknar livets melodi ~
i spridda toner…
2023-10-29

  Kungskobran VIP
Jag behövde stämma mitt piano.
Pianostämmaren var blind jag fick hjälpa honom ut ur taxin.
Han spelade ett fantastiskt stycke när han var klar

Fin liknelse om livets vedermödor
2023-10-29

  Bengt H VIP
Lite rolig eller sorglig beroende på synvinkel.
2023-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell