Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Moskvas flygplats stormades på grund av rykten om att ett plan från Israel var på väg att landa.


Ryland flygplats stormades i jakt på Israel passagerare.


  • Videon visar hur hundratals personer stormar en flygplats i sydvästra Ryssland, som heter Makhachkala. De letar efter ett flygplan från Israel som ska ha landat där.

  • Anledningen till protesterna är att det har varit spänningar mellan Israel och Ryssland på grund av Israels stöd till Tjetjenien, en region som vill bryta sig loss från Ryssland.

  • Flygplatsen i Makhachkala stängdes i samband med protesterna, och polis kallades till platsen för att upprätthålla ordningen.

    • Muslimer attackerar evreier: hundra tal muslimer som ropade “Allahu Akbar” stormade en flygplats i Daghestan för att attackera judar som skulle komma från Tel Aviv med ett flyg. Israels premiärminister krävde att Ryssland skulle skydda sina medborgare och agera mot våldsverkarna.

    • Hundratals muslimska demonstranter stormade en flygplats i Rysslands Dagestan-region på söndagskvällen efter att ha fått veta att ett plan från Tel Aviv var på väg att landa där. Enligt övervakningswebbplatsen Flight-radar landade planet från Tel Aviv klockan 19.00 lokal tid. Det var ett transitflyg och det var på väg att lyfta igen, till Moskva.Israels premiärminister sa att han förväntar sig att de ryska myndigheterna ska skydda medborgarna i hans land och agera beslutsamt mot dem som uppviglar till våld. Några timmar efter detta meddelande meddelade ryska säkerhetsstyrkor att de tagit kontroll över flygplatsen. Det kommer dock att vara stängt till den 6 november. I Dagestan, en autonom republik inom Ryska federationen, är befolkningen till övervägande del muslimsk.Ungefär 60 personer greps efter att hundratals människor stormade flygplatsen i Mahacikala. Sextio personer greps efter att hundratals anti-israeliska demonstranter stormade en flygplats i den övervägande muslimska ryska regionen Dagestan på söndagen, rapporterade nyhetsbyrån RIA på måndagen. RIA uppgav att 150 av dem som den kallade de mest aktiva demonstranterna identifierades. Nio poliser skadades, varav två vårdas på sjukhuset. Demonstranter stormade flygplatsen på söndagen, dit ett plan från Israel precis hade anlänt, vilket tvingade säkerhetsstyrkorna att stänga flygplatsen och avlägsna demonstranterna.






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2023-10-29 23:01



Bookmark and Share


  Koloristen
Känns som lokala myndigheter har åtminstone sett mellan fingrarna på detta...
2023-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP