Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i betraktarens ögon


Inte bara en hög päron


Den borde ha tagits om hand
högen av fallen frukt

Av någon som velat den väl
kanhända en vänlig själ

Nu ser jag den ligga där
förkrossad och åsidosopad
längs min trottoar

så frusen och bar

Då det plötsligt slår mej
att högen faktiskt liknar
något ur en mästermålares
digra produktion

När päronhögen plötsligt
syns återta sitt värde

I form av en beundransvärd
frukt o konst installation







Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-30 08:05



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
värdets subjektiva karaktärer
2023-10-30

  Kungskobran VIP
Ditt foto är ett stycke konså
2023-10-30

  Larz Gustafsson VIP
Vilket slöseri.
2023-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP