Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osmanska riket är på väg tillbaka

Den här sidan är en Instagram Reels-video som visar en stor folkmassa i Istanbul. Videon hävdar att Osmanska riket är på väg tillbaka och har ett ljudspår av alburujpress.
Sidan innehåller också flera sponsrade annonser och andra relaterade videor.

https://www.facebook.com/reel/704639741716970

Facebook

Facebook   

  • Innehåll: Sidan är ett inlägg på Instagram av användaren swedish_iranier som delar en video om Iran och dess inflytande i världen.
  • Video: Videon är en nyhetsrapport på persiska som hävdar att Iran är ansvarig för de stora demonstrationerna i London mot regeringens politik. Videon citerar en artikel från The Times som säger att polisen har varnat för iransk inblandning.

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-10-30 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP