Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tidlös


Bilden tidlös
Men kraftfull
Mamma
i raska steg

Pojke med ryggsäck
Släntrar troget efter
tegelbyggnaden i sceneriet
Skapar en stämning

Till det vardagliga
och tysta grå
det som inte sägs och hörs




Fri vers av Boneyfrank VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-02 07:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP