Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stödmur

 

 

Av det förflutnas stötestenar

bygger jag en stödmur

som jag kan luta mig mot

när jag skall fatta beslut

för framtiden




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2023-11-03 09:38



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En klok text.
2023-11-16

  Magica VIP
Klok text om att ta lärdom av sina tidigare erfarenheter, se dem som en trygghet, inför kommande beslut.
En mycket fin och tänkvärd liten text. Kram! :)
2023-11-07

  Klara Ord VIP
Klokt bygge!
2023-11-06

    Music mind VIP
Stöd är väldigt viktigt. Det har tagit mig tid att inse det.

Starkt.
2023-11-06

  Respons VIP
Det är ett klokt beslut!
2023-11-05

  BenGust VIP
Från stötesten till stödmur.
Så fiffigt och optimistiskt
att undvika klagomur.

2023-11-03

  DavidM VIP
En väl förmedlad känsla av stabilitet och tröst i stroferna.
2023-11-03

    Drömmar i universum
Tryggheten för framtiden känns , fin text :)
2023-11-03

  Olof Lagerhorn VIP
En bra bild om vikten av att ta
vara på sina erfarenheter.
2023-11-03

  Kungskobran VIP
Min erfarenhet vad den nu är värd
hjälper mig förhoppningsvis på min färd
2023-11-03

  Maria Sundelin VIP
Ja det är alltid bra att ha något att falla tillbaka på
Kramar
2023-11-03

  Öknens Ros VIP
Låter som ett bra sätt att fatta beslut.
2023-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP