Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Framtiden kanske den finns i verkligheten.


KOSTRAMERA

Känns det inte lite viktigt att ha sina egna bakterier.?

Jo, det är därför jag alltid har min filt omkring mig.

Ok, men...

Nej, tänk inte så...

Du menar..?

Ja.

Hälsosamt, tänker mina fans då.

Sluta, jag skrattar så jag får ont i magen!

Britt är den friskaste och klaraste i sin utstrålning.

Tycker du?

Ja, verkligen!

Måste vi tänka "Hollywood" just i detta, nu?

Ja, Institutet för T-sköljning al-la Hollywood.

ITH, det mest kliniska för svår smärtsam Migrän.

Nej, det blir löjligt!

Men "The Show must go on and on an on, igen.

Äsch., så djävla töntigt, räcker det inte med "BordElLen"
eller "BORDElLen som i att en borde bli len, ni vet där...

Omklädningsrummet?

Kalsong-killarnas är i den gamla tvättstugan!

Ok, vad sysslar ni kvinnor med i nya tvättstugan?

Det vill du allt veta!?

Vänta, det är en inkräktare!

En man!

"Vad har du under kjolen Rut är det en jätte...

Sluta, ni skämmer ut oss!

Men det var ju så den schlager låten kom till!

Det var det väl Inte!

Jo.

Men nu till ämnet, vet ni vad männen säger ifall de vet
om den T-sköljningen i den nya tvättstugan Bordellen?

Ja, för de är så typiskt "Du kan få ett lavemang av mig."

Och då det värsta som kan hända vi blir med Aliens där.

Det gillar väl männen, därifrån dom kommer.

Ja, säkert.

(Bäst att sluta skriva)

Vet ni vad jag vill ha i den Lediga (Gratis gen Y) Lokalen?

Nä?

Design, vi kan skapa Lampor av allt möjligt och kosta mera!

Kosta mera?

Ja, vilket Namn på Lokalen!

"KostAmera"

Fick hjälp av underbara Kråkans "KRA, KRA,KRA"

KOSTRAMERA

KRA

(Nu kan jag inte hitta på något mera)

Om jag känner mig lite löjlig i texten, ja, en aning.

det ska man

annars är det inte roligt sen

Roligt att ni också vill vara med.






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-03 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP