Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gaudeamus

Alfa Biokod (alphabiocode.com)

 

Vi hyllar den ädla konsten att läsa.

Glädjen av ord som tänder våra sinnen och själar.

Vi hedrar dem som delar med sig av sina gåvor att skriva.

Och de som håller bokens ideal vid liv.

 

Vi vandrar genom tidernas sidor.

Vi förundras över berättelserna och fakta.

Vi lär oss av poeter, forskare och av vise.

Vi befinner oss i fiktion och handlingar.

 

Vi värnar om varje bok vi möter.

Vi värdesätter varje volym på hyllan.

Vi tackar de som gjort våra liv mycket rikare.

Genom att erbjuda oss sin visdom och sig själva




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2023-11-04 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP