Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilken typ av tänkande råder hos dig?


Mantra för dagen: juvelen är på lotusblomman.



Jag vill vara fri från allt som håller mig tillbaka Jag vill släppa taget om det förflutna och framtiden Jag vill inte bry mig om vad andra tycker eller förväntar sig Jag vill inte jämföra mig med någon annan eller klaga på någon annan Jag vill inte vara för hård mot mig själv eller försöka vara perfekt Jag vill vara nöjd med det jag har och det jag är Jag vill lära av mina misstag och sätta realistiska mål Jag vill fokusera på det som är viktigt och njuta av stunden Jag vill söka tröst när jag behöver det och be om hjälp när jag inte kan göra det själv Jag vill lita på mig själv och sluta försöka kontrollera allt Jag vill ha tid för vila och avkoppling och inte vara upptagen hela tiden Jag vill inte döma andra eller försöka konkurrera med andra Jag vill bara vara lycklig och fri från ångest.
(Människor kan inte finna fred i världen och med sig själva eftersom de har fastnat i negativa känslor och inte kan acceptera verkligheten)

*att återvända till det förflutna och oroa sig för framtiden, försöka möta andras förväntningar, jämförelse med andra, klagomål mot andra, överdriven självkritik, att försöka vara perfekt, missnöje, undvika misstag, sätta stora och svåra mål, slösa tid på små saker, vilja berika livsstilen, inte njuta av stunden, undvika tröst, försöka att göra allt själv, tvivla, försöka kontrollera allt, vara upptagen hela tiden, döma andra, försöka konkurrera med andra,
strävan efter lycka, efter att du gett upp alla dessa saker blir du en lyckligare person.
Att befria från dessa giftiga fasthållanden, ger tänkande lycka och frihet från ångest.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2023-11-06 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP