Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Flodblomma


För en gång skull
blomma ut och fortsätt blomma,
för en gång skull
låt denna stund förbli
och säg sen inget mer..




Fri vers av Rasmus Nikanor
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-06 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Nikanor
Rasmus Nikanor