Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett silvrigt skonert


Ett silvrigt skonert
med osänkbara dyrgrip
följer månens väg
längst havets skimrande rand
var alla gränser upphör.




Bunden vers (Tanka) av Rasmus Nikanor
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-07 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Nikanor
Rasmus Nikanor