Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankegångar

En tanke är en tanke

Så länge vi tänker

Är den en tanke

En tanke är det vi tänker

Tills tanken tar slut

Då blir den till handling

Eller en slutsats 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-09 06:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP