Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken tur


Ibland undrar jag vad som kunde skett
Vad ett eller annat kunnat lett

Men om var och hur
Förde mig till dig vet jag ej
Men Gud vilken tur
En sån kärleksgrej






Fri vers av Music mind VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-09 11:52



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tur skall man ha
helst varje da
2023-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Music mind VIP