Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterdrunkning

Bortom mörkret och bortom tystnaden 

Vad driver ett ögonblick framåt 

En annan plats eller mindre ofrivilliga tankar 

Snön ligger i drivor utanför fönstret 

Allt är vitt och grått ute nu

När inte mörkret tar över

Och gör att allt blir svarta skuggor

Till och med andetagen är vit rök

Mörkret och tystnaden vaggar vinden 

Och idag har vintern dränkt oss




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-13 06:44



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlade tankar och upplevelser i november månad.
2023-11-13

  träsnidaren
mycket vackra

och starka rader
2023-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP