Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En rätt så vanlig dag


November värmer sina
kalla fingrar

Medan dagen brer ut
sina gråa vingar

Det är en rätt så
vanlig dag om hösten

Fast nätterna låter
hårdare på rösten




Fri vers (Fri form) av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-12 20:56



Bookmark and Share


  träsnidaren
Mmmmm

utsökt text
2023-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP