Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto privat…Stjärnljus i ljusstaken som tar över lyser så vackert i stjärnor


Mörkret i stjärnljus

Mörkret i november är snörikt
som ovanligt mycket av nu i mysigt utbredandes
sig som ett landskap
på vidder likt som fjällmyrar då
när det ljusa med stjärnorna som tog över.

Med stjärneljus lyser ljuset min väg.


Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-13 11:28



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Det är mycket som är fint med höst och vinter. Guldgula löv, sedan förhoppningsvis gnistrande snö. Blir tyvärr ofta regn och slask kombinerat med förstörda skor här i Mälardalen, fast varierar gör det. Glimmande dikt med kärlek till årstiderna.
2023-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP