Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför jag lät dig gå

I mitt värsta
Gav du löfte om det bästa
Att bli sedd
Hörd
Förstådd

Men jag var inte redo

Jag har tappat bort mig
Eller aldrig haft mig
Men jag vill ha mig

Innan någon annan får mig




Fri vers av Monalovis
Läst 72 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-11-14 12:25



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Lycka till! med både!
Det ena o det andra?
;)
2023-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Monalovis
Monalovis