Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innanför dessa fyra väggar

Innanför dessa fyra väggar
Finns känslan fortfarande kvar
Känslan av bristande tillförsel av syre

Innanför dessa fyra väggar
Finns orden fortfarande kvar
Inristade i tapeten med dina naglar

Innanför dessa fyra väggar
Finns förfallet av det som var

Och här står jag
Ensam kvar




Fri vers av Monalovis
Läst 77 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-14 21:17



Bookmark and Share


  Stefan Tho VIP
Fick flashbacks till min skilsmässa, väldigt bra skrivet!

2023-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Monalovis
Monalovis