Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig tid

Ge mig tid
Ge mig utrymme
Jag behöver luft
Jag behöver någonting
För att bli lugn igen
Jag behöver samla mig

Kom inte för nära
Men håll dig nära
Jag vet att jag kräver för mycket av dig
Men ge inte upp om mig
Jag kommer att samla mig

Du är alltid i mina tankar
Men mitt huvud snurrar konstant
Det känns som att jag går bakåt i tiden
Och alla andra springer rakt fram
Men en sak ska jag lova dig

Jag ska göra mitt bästa för att bli den bästa
Av mig
För dig




Fri vers av Monalovis
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-14 19:02



Bookmark and Share


  Asgeirr Immanuel
Mycket igenkännande i vad jag alltid verkar gå igenom. Tack
2023-11-30

  osynligt- synlig.
Kom inte för nära
Men håll dig nära
Jag vet att jag kräver för mycket av dig
Men ge inte upp om mig
Jag kommer att samla mig
Just det här gillade jag. Michel
2023-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Monalovis
Monalovis