Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A piece inspired by Prince-the theme of ‘pretending’


Pretending

 Prince - Purple Rain (complete movie scene) - YouTube

In the realm where imagination reigns,
We dance beneath the pretend purple rains.
Laughter echoing amidst the drops,
In this world, the fun never stops.

A weekend lover, a timeless friend,
In this pretend world, the rules we bend.
Bathing in the hues of the twilight,
In the purple rain, everything feels right.

Times change, and so do we,
In the search for something new, something free.
A leader, a guide, in this pretend play,
To the purple rain, we find our way.

Purple rain, purple rain, falling so light,
Under its spell, every sorrow takes flight.
Raise your hand, come join the fun,
In the world of pretend, where we all are one.


***

Låtsas

 

 

I riket där fantasin råder,

Vi dansar under de låtsaslila regnet.

Skrattet ekar bland dropparna,

I den här världen tar det roliga aldrig slut.

 

En helgälskare, en tidlös vän,

I denna låtsasvärld böjer vi reglerna.

Badar i skymningens nyanser,

I det lila regnet känns allt rätt.

 

Tiderna förändras, och det gör vi också,

I sökandet efter något nytt, något gratis.

En ledare, en guide, i detta låtsasspel,

Till det lila regnet hittar vi vår väg.

 

Lila regn, lila regn, faller så lätt,

Under dess förtrollning tar varje sorg sin flykt.

Räck upp handen, kom och delta i det roliga,

I en värld av låtsas, där vi alla är ett.

 



Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2023-11-14 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP