Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tre som kom ur samma ögonblick på lunchpromenaden


Mot vinterdvala

Vintervilan väntar
efter höstens sista slussning
- vågor av vemod
----
Slussen öppnar
höstlöv dansar i virvlarna,
dina minnen i ögonen
----
Slussporten gnisslar
fendrarna trycks mot betongen
din kind nuddar min




Bunden vers (Haiku) av Stefan Tho VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2023-11-17 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Tho
Stefan Tho VIP