Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*(126)

 

 

 

förstenade människor
runt ett bord med rutten mat
flugorna surrar vid
ankan, levern och gelén
vid min hjärna blommar
en getingsvärm ur en mörk rymd
tiden är ett fotoalbum
med underbara bilder
där min fars ögon är vita fläckar
sedan han hastigt gick bort
för några år sedan
älskar jag honom igen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Androiden VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2023-11-17 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP