Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lyckliga julen

 

Julshoppingens neurotiska eufori.
Själar i koma och att hjärntvätta ett barn.
Jag kräks över att vara instängd
i den här världen, jag kräks
tillsammans med Jesus över den
monumentala bristen på
kärlek, respekt och empati.
Reklaminslagens lyckliga jul.
Edvin är ett fattigbarn och får
bara något skräp i julklapp
och ni undrar varför det är
så mycket våld i samhället.
Jag snattar på Åhléns med
ett alldeles rent samvete.
Julshoppingens neurotiska eufori.
Själar i koma och att hjärntvätta ett barn.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-19 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP