Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
En värld, ett folk, en ledare!


År 2024 kommer att bli ett år av världsförändringar.

Artificiell intelligens kan läsa tankar tidigare än vi förväntade oss Midjourney, en av de ledande aktörerna på AI-marknaden, tillkännagav lanseringen av V5.

Denna nya version representerar ett verkligt framsteg på området och genererar mycket skarpare och mer realistiska bilder än någonsin tidigare. Dessutom kan Midjourney nu framkalla fler stilar och producera bilder med dubbelt så hög upplösning som den tidigare versionen. Även om dessa alla är viktiga steg framåt, har en ny förmåga hos denna AI väckt oro bland användarna. Midjourney kan nu ta bort en viss del av människokroppen, nämligen händerna – en förmåga som kan få människor att ifrågasätta sanningshalten i bilderna som skapas av denna teknik. Händer, en indikator på förtroende, är inte längre relevanta.

År 2024 kommer att bli ett år av världsförändringar.

Vi har sett att fram till nu har en djärv diktator från hela världen bestämt sig för att gå i krig med vilken granne som helst, men år 2024 kommer endast att avgöras av AI. "AI" 2024 kommer att styra världen som planerat med ett motto och ett lösenord:  en värld, ett folk, en ledare!

Låt det vara som det står i Bibeln att det kommer att finnas en antikrist?

Jag vet inte vad jag ska säga, en sak är säker om varje dåre gör politik ur ett ord kommer mänskligheten inte längre att hänga med i klarheten i sina länders val.

EU engagerar sig i En ny våg av diskussion om att förbjuda politisk reklam har börjat ta form i Europa, med tillkännagivandet av Meta, moderbolaget till det sociala nätverket Facebook.

I ett blogginlägg meddelade Metas vd Mark Zuckerberg att han planerar att överväga att förbjuda politisk reklam i Europa. Detta beslut kommer efter en förändring av företagets attityd, som har börjat lägga större vikt vid den roll det spelar för att främja demokrati och social rättvisa. Under de senaste åren har företaget kritiserats hårt för sin kontroversiella hållning om att tillåta politisk reklam, som ofta har använts för att sprida desinformation och manipulera allmänheten. Andra tror att åtgärden kommer att begränsa yttrandefriheten och äventyra mediepluralism. reklam skulle kunna uppfattas som en kränkning av yttrandefriheten och banar väg för censur.

I en värld där pengars och maktens inflytande ökar är det viktigt att våra beslut fattas i det gemensamma intresset och att vi skyddar de demokratiska värden som vi anser vara grundläggande. Hur kan vi ignorera att journalistik lärs ut av mentorn metod där förmåner görs enligt fysiska och praktiska intressen.

Novemberbonus Hur man tar sig till Maldiverna FATTIGHET! Förlåt, PÅ BUDGETEN! Endast 273 euro tur och retur! ?? INSTAGRAM vs VERKLIGHET?

Så här ser sopön i PARADIS ut! visa på:

https://www.facebook.com/watch?v=841502617716232

 

 
Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2023-11-20 06:57Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP