Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rigid

kan bara inte förmå mig
tycka att reklamordet
fredagsmys är fyndigt




Fri vers av rostspik VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2023-11-20 12:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar det.
2023-11-20
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP