Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Donald Trump kommer att göra USA stort igen!

 

I det superindustriella samhället så måste man få det att verka som att man mår bra för annars kan man få sparken och bli utfryst. Att det ekonomiska maskineriet fungerar är det enda som är riktigt livsviktigt. Själen och kärleken är bara pretentiöst skit och nonsens som bara svagsinta idioter bryr sig om.
Stark och glad måste man vara i det idealiska friska och sunda konsumtionssamhället. Var cool och handla på kredit för vem bryr sig om konsekvenserna? Egoism kan aldrig vara fel. Vem bryr sig ett dyft om andra människor? Det är jag, jag, jag gäller och att alltid vara stark och glad. I det superindustriella samhället så måste man få det att verka som att man mår bra för annars kan man få sparken och bli utfryst. Kärlek och sånt pretentiöst skit är för losers. Att det ekonomiska maskineriet fungerar är det enda som är riktigt livsviktigt. Man ska fjäska uppåt och sparka på den som ligger. Donald Trump är en hyvens shysst karlakarl som kommer att göra USA stort igen! Förbjud alla fackföreningar! Ut med kommunisterna!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-11-20 15:40



Bookmark and Share


    Tea Alex
Vi får se om han vinner i nästa val eller ej. Alltid lika spännande. Vet ej vad jag själv skulle röstat.
2023-11-20

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Usa kommer aldrig bli stort,s länge det är en ockupationsmakt,däremot var Amerika stort en gång när det behärskades av sin urbefolkning.
2023-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP