Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

* Julens frid sänker sig över oss alla!

När julens frid sänker sig över oss alla,

Och ljusen tänds i varje lilla halla,

Vi glömmer bort våra plågor, stora och små,

Och låter gamla tankar i spåren gå.

 

 

Gott Nytt År, vi ropar ut i natten klar,

Hoppas att det nya året blir ett underbart år.

Många plågor och ledsna tankar,

Förlorar sig i livets många gångar.

 

Så låt oss fira med glädje och skratt,

Och välkomna det nya året med all vår kraft.

För i julefrid och nyårslycka vi finner,

Att livets skönhet alltid vinner.




Bunden vers (Rim) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2023-11-20 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP