Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steg

Stegen till dig
är inte tveksamma
eller trötta

bara fyllda av åtrå
och lite glatt berusade




Bunden vers (Tanka) av Stefan Tho VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2023-12-04 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Tho
Stefan Tho VIP