Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintervilt

Havet dånade,
vintervilt och längtande
- inget var stilla -

som om jag lagt alla
mina tankar i vågorna




Bunden vers (Tanka) av Stefan Tho VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-23 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Tho
Stefan Tho VIP