Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansikten i livets spegel

 

 

Såg dagens ansikte
i badrummets spegel

stod stilla en stund
och funderade på livet

då såg jag även alla andra
jag haft genom åren

en del saknade jag
andra inte

såg dagens ansikte
tyckte om det jag såg

med ett leende på läpparna
blåste jag iväg en slängkyss

gick ut i köket
och satte på kaffet




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-11-22 09:40



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så ska man alltid … le emot sig själv och ta hand om sig! Goda handlingar emot sig själv gör en god emot andra!
2023-12-01

  Anya VIP
Tala om medkänsla (compassion) för sig själv, precis det som forskningen talar om. Att tycka om sig själv i spegeln. Se på sig själv kärleksfullt.
2023-11-28

  Kajan VIP
Det är definitivt fint om det går åt det här hållet; så man lär av att leva.
2023-11-22

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om att känna sig själv,
sina år och erfarenheter, och tycka
om sig själv.
2023-11-22

  Kungskobran VIP
Fin ansiktsigenkänning i denna dikt
2023-11-22

  Sparvögat VIP
Så väl tecknar du livets gång ~
att famna sig själv…
2023-11-22

  Maria Sundelin VIP
Livets gång
Kramar
2023-11-22

  BenGust VIP
Ansiktsinsikt med den glädje i uttrycket och den förhoppning som följer.
2023-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP